Десет Solar събития ще има в Пловдив, Бургас и София това лято, съобщават организаторите

...
Десет Solar събития ще има в Пловдив, Бургас и София това лято, съобщават организаторите
Коментари Харесай

Десет Solar събития ще има в Пловдив, Бургас и София това лято

Десет Solar събития ще има в  Пловдив , Бургас и София  това лято, оповестяват уредниците от Yalta Club.

Лятото стартира с посрещането на първия юлски изгрев с Hot Since 82  на остров Света Анастасия.  

Solar Plovdiv ще докара именития диджей и продуцент Afrojack за първи път в България, дружно с Fedde le Grand и други на 14 юли.  

На 28 юли следва едно от най-чакани събитие за сезона - Sоlar Summer с четирикратния притежател на премиите DJ Awards за най-хубав продуцент и най-хубав диджей, Solomun. 

Дневните празненства ( Solar Island ), както и вечерните – на пристанище Бургас ( Solar Summer ), ще доведат някои от най-разпознаваемите имена на международната сцена. Още един дебют за България е присъединяване на носителя на три награди " Грами " и тринадесет номинации  Diplo ( 11 август), дружно с бунтаря на електронната музика -  Seth Troxler .

През юли и август идват Hernan Cattaneo (5 август), Kristian Beyer от дуото  Âme  (6 август), Stefan Bodzin  и  Denis Horvat (12 август), Victor Calderone (12 август )

Solar Island ще приключи уместно с един от паметните диджеи за марката SOLAR, които почитателите помнят с именитите празненства на Cacao Beach!  Dubfire  се завръща на 13 август на остров Света Анастасия с извънреден сет, който ще продължи през целия ден. 

Събитията Solar завършват на 30 септември в София с актьора, прочут като Plastikman, притежател на лейбълите Plus8 и Minus, основател на празненствата Enter и своята софтуерна компания - PLAYdifferently. Richie Hawtin идва за своето само присъединяване в България за годината, дружно с италианката Adiel.  

* За повече информация за летния календар на SOLAR следете Facebook страницата и Instagram профила на клуба. Билети за всички събития са в продажба в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР